عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام؛ بهترین نوع عایقکاری پشت بام چیست؟

عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام؛ بهترین نوع عایقکاری پشت بام چیست؟

آگوست 31, 2024

یکی از اقدامات بسیار مهم در ساختمان سازی و بازسازی ساختمان بحث عایق کاری فضاها به خصوص پشت بام است و همیشه این سوال در ذهن مخاطب ایجاد می‌شود که چگونه می‌توان عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام را انجام داد که با مواد جدید، قابلیت اجرای ساده‌تر و راحت‌تری داشته باشد؛ برخلاف عایقکاری‌های قدیمی […]

یکی از اقدامات بسیار مهم در ساختمان سازی و بازسازی ساختمان بحث عایق کاری فضاها به خصوص پشت بام است و همیشه این سوال در ذهن مخاطب ایجاد می‌شود که چگونه می‌توان عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام را انجام داد که با مواد جدید، قابلیت اجرای ساده‌تر و راحت‌تری داشته باشد؛ برخلاف عایقکاری‌های قدیمی که اجرایی سخت و طاقت فرسا داشتند.

استفاده از مواد نانو پیشرفته و مدرن در پروژه‌ها می‌تواند بسیار برای کارفرما مقرون به صرفه باشد و کارفرما به جای استفاده از ایزوگام که معایب زیادی به همراه دارد، می‌تواند از عایق‌های دیگری که در بازار موجود هستند استفاده کند. ما در این وبلاگ از ماندانا پلیمر درباره دلایل استفاده از عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام، انواع مواد جهت عایق کاری پشت بام، بهترین نوع مواد، طریقه استفاده و خرید آن صحبت خواهیم کرد. تا آخر مطلب با ما همراه باشید.

دلایل عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام

دلیل عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام این است که در دهه‌های اخیر ایزوگام (عایق رطوبت) پوششی بسیار مناسب در برابر نفوذ رطوبت بود. ولی این ماده سال هاست که با انواع دیگر عایق‌ها جایگزین شده است. مانند عایق‌های نانو، که از جمله عایق‌های مایع برای پوشش قسمت‌های مختلف ساختمان‌ها از جمله پشت بام، استخر، سرویس بهداشتی و غیره محسوب می‌شود. در گذشته انواع ایزوگام قیری انتخاب مناسبی برای عایق کاری قسمت‌های مختلف ساختمان بود. اما امروزه عایق‌های پلیمری و نانو با مقاومت بیشتر و نصب آسان‌تر به انتخاب اول سازندگان ساختمان تبدیل شده‌اند. عایق ایزوگام به دلیل معایب زیادی که در طول سالیان داشته است، دیگر از رده عایق‌های ساختمانی خارج شد است. از جمله معایبی که می‌توان برای عایق ایزوگامی شرح داد، شامل موارد زیر است:

  • از بین رفتن کارایی به دلیل نگهداری نامطلوب بعد از گذشت 6 ماه الی 1 سال
  • کم بودن عمر مفید و پایداری
  • نرم شدن ایزوگام در مقابل گرمای زیاد و تجزیه شدن آن بر اثر اشعه ماورابنفش
  • ترک خوردن بر اثر سرمای زیاد و نفوذ آب به داخل سطح
  • ترک خوردن سطح ایزوگام و عدم امکان ترمیم و ایجاد ظاهری زشت و نا مطلوب در نماها
  • کنده شدن از سطح دیوارهای عمودی
  • عدم نفوذ بر سطوح سازه و عدم چسبندگی مناسب بر روی فلزات
  • عدم پر کردن و آب بندی مناسب در گوشه‌ها و کنج‌های سطوح
  • مقرون به صرفه نبودن در حین اجرا به دلیل داشتن پرتی رول‌ها
  • مقرون به صرفه نبودن در طولانی مدت به دلیل ایجاد خسارات‌های جبران ناپذیر مالی

عایق کاری پشت بام ساختمان

انواع مواد جهت عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام

همانطور که در قسمت بالا گفته شد با پیشرفت علم در طول سالیان عایق‌های رطوبتی زیادی در دهه‌های اخیر جایگزین ایزوگام شده است؛ از جمله عایق‌های رطوبتی مایع که خود به دو دسته عایق‌های برپایه پلیمر و برپایه سیمان جدا شده‌اند و ما در اینجا به بهترین نوع عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام که همان عایق‌های برپایه پلیمری هستند، می‌پردازیم. چون از لحاظ دوام، پایداری، مقاومت، کاربرد، هزینه و اجرا بسیار مناسب‌تر از عایق‌های برپایه سیمان هستند. در نظر داشته باشید که از عایق‌های برپایه سیمان می‌توان به عنوان زیرساز در پروژه‌ها استفاده کرد و خود این ماده به تنهایی نمی‌تواند به عنوان عایق رطوبتی عمل کند.

عدم استفاده از ایزوگام برای عایق بندی پشت بام

بهترین نوع عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام

در این بخش قصد داریم به معرفی بهترین نوع عایق کاری پس از سال‌ها کسب تجربه در این زمینه و بررسی کارایی و عملکرد هر نوع عایق بپردازیم. متخصصان ماندانا پلیمر در زمینه تولید عایق رطوبتی در 15 سال اخیر و با داشتن بهترین مشاوران در این زمینه به نسبت استانداردهای جهانی، عایق‌های پلیمری نانو را بهترین نوع مواد جایگزین عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام معرفی می‌کنند که در ادامه این مواد را شرح می‌دهیم:

عایق‌های پلیمری نانو

عایق پلیمری یکی از انواع عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام است. همانگونه که از نام این نوع عایق پیداست، ما با یک سیستم دو قسمتی متشکل از یک مایع پلیمری منحصر به فرد و یک ترکیب مرکب از مواد خشک روبه‌رو هستیم که وقتی به درستی مخلوط شود، یک ماده اختصاصی را ایجاد می‌کند که بسیار چسبنده، ضد آب و انعطاف پذیر است. در اینجا برخی از ویژگی‌ها و مزایای اصلی پوشش‌های پلیمری ضد آب را با هم مرور می‌کنیم:

مقاومت در برابر آب: پوشش‌های پلیمری ضد آب سدی ایجاد می‌کنند که آب را دفع می‌کند و از نفوذ آن به سطح پوشش داده شده جلوگیری می‌کند. این کار به محافظت از بستر در برابر آسیب ناشی از رطوبت، تاب برداشتن یا تخریب سطوح کمک می‌کند.

دوام: پوشش‌های پلیمری به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی در شرایط سخت محیطی یا استرس زیاد، بادوام و ماندگار باشند. این پوشش‌ها می‌توانند سطوح پشت بام را در برابر اشعه ماوراء بنفش، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و سایش محافظت کنند.

عایق بندی پشت بام

سازگاری: پوشش‌های پلیمری ضد آب را می‌توان برای طیف گسترده‌ای از بسترها از جمله بتن، سیمان، کاشی، فلز، ایزوگام، عایق قدیمی و چوب اعمال کرد. این عایق‌ها با انواع مختلف پوشش و سطوح پشت بام سازگار هستند.

فرمول‌های قابل تنظیم: می‌توان پوشش‌های پلیمری را برای برآورده کردن الزامات خاص مانند ضخامت، زمان پخت یا ویژگی‌های عملکرد خاص در عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام سفارشی کرد. این کار اجازه می‌دهد تا راه حل‌های متناسب با کاربرد مورد نظر و بستر خاصی که پوشش داده می‌شود، اجرا شوند.

گزینه‌های سازگار با محیط زیست: گزینه‌های پلیمری، پوششی سازگار با محیط زیست را ارائه می‌دهند که با منابع تجدیدپذیر فرموله شده‌اند و اثرات زیست محیطی فرآیند پوشش را کاهش می‌دهند.

در نهایت توجه به این نکته مهم است که ویژگی‌ها، فرمول‌ها و دستورالعمل‌های پوشش‌های پلیمری ضد آب ممکن است متفاوت باشد. همیشه توصیه می‌شود برای اطلاعات دقیق در مورد ارائه پوشش آنها به مشخصات محصول و دستورالعمل‌های ارائه شده توسط سازنده مراجعه کنید.

عایق کاری پشت بام ساحتمان با مواد سازگار با محیط زیست

طریقه عایقکاری پشت بام بدون ایزوگام

  • در تمام موارد عایقکاری، سطح باید تمیز و عاری از هر گونه گرد و غباری باشد که مانع از اتصال مواد عایقکاری می‌شوند.
  • سطح مورد نظر در عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام باید از نظر ساختاری سالم و عاری از هرگونه مواد شکسته باشد و تمام ترک‌ها، ریزش‌ها، حفره‌ها بایستی قبل از اجرا تعمیر شوند.
  • عایق پلیمری نانو را در ظروف خود می‌توانید استفاده کنید. مقدار مناسب مواد را بر اساس نوع کاربرد و توصیه تولید کننده خریداری کنید. با استفاده از همزن چرخشی با سرعت بالا، شروع به مخلوط کردن مایع کنید و به طور مداوم هم بزنید تا ماده کاملا یکدست شود.
  • قبل از اعمال مواد عایق پلیمری جهت چسبندگی زیاد مواد به سطح بهتر است از پرایمر مخصوص خود مواد استفاده شود.
  • جهت اجرای مواد عایق پلیمری استفاده از غلطک یا اسپری ترجیح داده می‌شود و به اندازه مورد نیازی که توسط شرکت تولید کننده ارائه داده شده است، باید به مقدار کافی در سطح کار شده و تمام سوراخ‌ها و حفره‌ها را پر کند. پس از آن اجازه دهید یک شب خشک شود.
  • لایه دوم را به همان روشی که در بالا توضیح داده شد، اعمال کنید. اجازه دهید یک شب قبل از استفاده نیز خشک شود.
  • تمام مواد باید دور از آفتاب و گرما نگهداری شوند. گرمای بیش از حد باعث تسریع فرآیند گیرش مواد می‌شود.

روش‌های عایق کاری پشت بام

خرید عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام

میلیون‌ها متر مربع عایق رطوبتی پلیمری ایزوپل بر روی سازه سقف‌ها در سراسر ایران موجود است که از سازه‌ها در برابر سرما و یخ بندان شمال غرب کشور تا گرمای جنوب کشور محافظت می‌کنند. در همین حوزه شرکت ماندانا پلیمر با تهیه و تولید عایق‌های پلیمری ضد آب مطابق با استانداردهای جهانی، این بار امکان ثبت سفارش و ارسال به سراسر ایران و جهان را برای تمامی افراد فراهم کرده است.

ما در تیم ماندانا پلیمر، راه حل‌ها و مواد عایقکاری رطوبتی برای پشت بام‌ها، بالکن‌ها، سرویس بهداشتی‌ها، استخرها و تمامی سطوح که نیاز به عایق رطوبتی داشته باشند را ارائه می‌دهیم. اگر به جزئیات بیشتری نیاز دارید یا سوالات بیشتری در مورد پوشش‌های پلیمری ضد آب ایزوپل دارید می‌توانید با مشاوران ماندانا پلیمر تماس بگیرید تا در خصوص خرید عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام شما را راهنمایی کنند.

مطالب مرتبط

shape
دسته‌بندی نشده

برچسب ها


ارسال دیدگاه:


aparat

جدیدترین ویدئوها از نحوه تولید و استفاده از محصولات ماندانا پلیمر را ببینید.

ورود به کانال آپارات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای ماندانا پلیمر محفوظ است | طراحی و توسعه توسط شرکت یوتا